Mengenai Saya

Nama Beliau : Mhd Hisham Bin Mostapa,
Berasal Dari : Kuching Sarawak, Menetap Di Pahang,
Email : Binaincomeanda@gmail.com
Telefon : 010-7763360/019-4273360
Fb pages : ToneExcelAhli.Com
Fb group : Projek Pendapatan 2015


Salam Perkenalan dan selamat datang ke laman BINAINCOMEANDA.BLOGSPOT.COM.

Tujuan blog ini diwujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan pengalaman beliau di dalam perniagaan Networking bermula pada tahun 2011, kini beliau masih lagi didalam bidang perniagaan rangkaian yang beliau ceburi.Oleh kerana minat beliau yang mendalam mendorong beliau untuk menulis di laman Blog ini untuk berkongsi minat yang sama dengan pembaca semua.


Setiap usahawan mempunyai pengalaman bisnes yang tersendiri..

Jika anda membaca disini mengenai sejarah ringkas perjalanan beliua sebagai seorang usahawan pada halaman blog ini, maka anda mengetahui banyak perkara yang telah beliau tempuhi untuk berada dimana beliau berada hari ini.


Kesilapan dan kerugian adalah perkara biasa di dalam dunia keusahawanan.


Sebagai orang yang belajar ilmu perniagaan secara tidak formal, beliau belajar mengenai dunia perniagaan dengan cara yang amat sukar.


Beliau telah melakukan pelabagai kesilapan yang mana kadang-kadang terpaksa memperjudikan masa untuk kekeluargaan dan pelbagai perkara yang mahal nilainya.


Ketika itulah mula terdetik di dalam hati beliau, “kalaulah aku tahu benda ni akan jadi macam ni…“. Tetapi semuanya telah terlambat, apa yang beliau perolehi adalah satu pengalaman yang mahal harganya sebagai tauladan dan sempadan untuk masa akan datang.


Jadi di dalam blog ini beliau ingin kongsikan perkara penting berdasarkan pengalaman yang telah beliau lalui agar kita sama-sama dapat belajar khususnya kepada mereka yang baru ingin memulakan perniagaan internet.

Pesanan daripada beliau, janganlah kita berhenti untuk belajar apabila minat yang ada didalam diri kita sudah dipupuk untuk maju dalam perniagaan online atau offline. Kegagalan itu sebenarnya  menuju kejayaan. Sesebuah Kejayaan hanya dicapai setelah Kegagalan ditempuhi.

0 comments:

Post a Comment

Berita Terkini
Loading...
Email Kami
Press Esc to close
Hakcipta © 2014 Bina Income Anda Hakcipta Terpelihara